Interieuradvies met een praktisch en mooi finishing touch


Wat kunnen we bieden?

2D plattegrond 


Met een 2D-plattegrond kunt u zien hoe uw huis eruit zal zien als er geen plafond zou zijn om het te bedekken; dit geeft u een goed idee van hoe uw huis eruit zal zien en of u verder wilt uitbreiden of meer wijzigingen wilt aanbrengen. Plattegronden zijn een essentieel onderdeel van het interieurontwerp.

Op dit plan vindt u de indeling van meubels, woonruimtes en kamerfuncties.

Professioneel

mood board


Een moodboard is een visueel hulpmiddel dat onze concepten en visuele ideeën communiceert.

Het is een goed doordachte en geplande opstelling van afbeeldingen, materialen etc.

Die bedoeld is om een ​​bepaalde stijl of concept op te roepen of te projecteren.

3D tekening


3D visuele tekeningen geven u een duidelijk beeld van uw interieur. U kunt in kleur en perspectief zien hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien.

Winkel lijst  


Lijst met producten die in winkels worden opgehaald, die perfect bij uw interieur passen. Beste kwaliteit en gemakkelijk te bestellen meubels en accessoires. Actieve links leiden u naar een winkel. Zo makkelijk!

3D VisualisatieMeubelproject

  


Toegewijd aan projecten die op aanvraag of in de keuken zijn gemaakt. Wij kunnen voor u uw droommeubels ontwerpen, tekenen en zelfs bestellen.


Denkt u aan een nieuw interieur of zoekt u een renovatieteam?


Laat uw e-mailadres achter en wij kunnen een renovatieaanbod voor u maken en helpen de juiste materialen te vinden.

 
 

Tevreden klanten:


Malva bood simpelweg de beste prijs aan voor de beste kwaliteit. De klusmannen werkten netjes en vakkundig. Ook de afterservice was prettig. Ik had per ongeluk verkeerde deurklinken besteld en dit werd snel door het bedrijf verholpen. Binnen een aantal dagen zaten de gewenste klinken erop. Als starter zag ik nogal op tegen de verbouwing. Malva nam goed de tijd en dacht mee naar de juiste oplossing; daarnaast was ik duizenden euro's goedkoper uit als bij andere bedrijven. Niets voor niet dat ik nu een review schrijf, want ik raad Malva zeker aan!


Marc - EDE